1 min læsningHighlights: Haaland rundede milepæl, da City slog Bournemouth uden problemer

Erling Haaland rundede endnu en milepæl i Manchester City-blusen, da klubben udspillede Bournemouth i Premier League.

1 min læsning
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (L) vies with Bournemouth's English defender Jack Stephens (R) during the English Premier League football match between Bournemouth and Manchester City at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on February 25, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Erling Haalands vilde sæson fortsatte, da han scorede i Manchester Citys 4-1 sejr ude mod Bournemouth.

Efter 29 minutter gjorde den brandvarme nordmand det til 2-0, og samtidig var det hans 27. mål i Premier League. Dermed blev han den første spiller i mere end 40 år til at score så mange mål for Manchester City i den bedste engelske række. Han har kun spillet 24 kampe.

Inden Haalands scoring, gjorde scorede Julian Alvarez, imens Phil foden scorede til 3-0. I anden halvleg lavede Bournemouth selvmål, inden de i kampens slutning også fik scoret i den rigtige ende.

Bournemouth 0-1 Manchester City (Julian Alvarez 15′)

Bournemouth 0-2 Manchester City (Erling Haaland 29′)

Bournemouth 0-3 Manchester City (Phil Foden 45′)

Bournemouth 0-4 Manchester City (selvmål, Chris Mepham 51′)

Bournemouth 1-4 Manchester City (Jefferson Lerma 83′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer