Yussuf Poulsen efter City-remis: Havde vi spillet længere, ville vi have lavet en til

Yussuf Poulsen havde fornemmelsen af, at Manchester City "var færdige" i anden halvleg - og havde kampen varet lidt længere, ville det ifølge ham være RB Leipzig, som havde scoret det næste mål.

Yussuf Poulsen er af den overbevisning, at RB Leipzig havde scoret det næste mål i kampen mod Manchester City, hvis den havde varet lidt længere.

En kamp med to vidt forskellige halvlege.

Sådan kan onsdagens Champions League-brag mellem RB Leipzig og Manchester City nok bedst beskrives.

For imens der stod Manchester City skrevet med versaler over første halvleg, så var det i stedet RB Leipzig, der tog sig bedst ud i de sidste 45 minutter.

Yussuf Poulsen blev sendt på banen for RB Leipzig med små 10 minutter tilbage af opgøret, der endte 1-1.

Efter kampen afgav den danske landsholdsspiller interview til Viaplay, hvori han kalder det uafgjorte resultatet for ‘fortjent’.

Han mener sågar, at Pep Guardiola og co. meget vel kunne have været blevet sendt hjem til England med et nederlag i bagagen, hvis kampen havde varet lidt længere.

– Vi havde en følelse af, at de (Manchester City, red.) var færdige. Og havde vi spillet længere, så havde vi lavet en til.

– Det er en fin følelse at slutte af på, og vi spiller en rigtig god anden halvleg.

De sidste 45 minutter af kampen har nu fået troen på et godt resultat i returopgøret på Etihad Stadium til at være i top.

– Ja, i dén grad. Som jeg sagde, vi sluttede rigtig godt af, og hvis vi kan levere sådan en præstation over 90 minutter, så har vi også en chance derovre.

Highlights: RB Leipzig og Manchester City deler i spændende Champions League-opgør

Returopgøret mellem Manchester City og RB Leipzig bliver spillet i England den 14. marts.

Du kan se interviewet med Yussuf Poulsen i videoen øverst i artiklen.