2 min læsningEnzo Fernandez: Sådan er legendariske Messi

Enzo Fernandez forklarer, hvordan det er at være holdkammerater med en fodboldlegende.

2 min læsning
Chelseas Enzo Fernandez med Lionel Messi fra PSG.
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Enzo Fernandez ved om nogen, hvordan det er, at dele bane og omklædningsrum med Lionel Messi.

Den nyindkøbte Chelsea-stjerne har været holdkammerater med den lille troldmand, da Argentina vandt VM, og han har spillet mod ham i Champions League-gruppespillet for Benfica i efteråret.

Og ifølge Fernandez, der selv blev kåret som turneringens unge spiller ved VM, findes der ikke mange negative tillægsord, man kan beskrive Messi med:

– Jeg har altid sagt, at Leo er spilleren, jeg ser op til. Jeg har altid prøvet at lære fra ham. Han er en fantastisk person, og han har givet mig meget kærlighed og støtte på holdet, siger Fernandez.

– Jeg er en fantastisk person. Meget ydmyg og hårdtarbejdende. Han fortjener alt, hvad han har opnået.

Det var dog ikke langt fra, at Messi havde efterladt et helt andet eftermæle på landsholdet. I 2016 offentliggjorde han nemlig, at han ville trække sig fra landsholdsfodbold for senere at fortryde og vende tilbage. Noget som glæder Fernandez:

– Jeg bad ham blive, da han sagde, at han ikke ville spille for holdet længere. Jeg forsvarede ham, så han kunne blive ved os og spille for holdet. Jeg var meget ung dengang. Han betyder meget for alle i verden. han er en legende for Argentina.

Medie: Messis far holder forhandlingsmøder med PSG

Lionel Messi har kontraktudløb med PSG til sommer, men hans far og agent, Jorge, er angiveligt i gang med forhandlinger om en ny aftale. Læs mere om det ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer