1 min læsningGartenmann om defensiv konkurrence: Skal gøre som jeg har gjort på det sidste

Stefan Gartenmann er fortrøstningsfuld for at bevare sin plads i FC Midtjyllands forsvar på trods af hård konkurrence.

1 min læsning
Stefan Gartenmann tror på, at han kan bevare sin plads i FC Midtjylland forud for Europa League-kampen mod Sporting.
Carlos Costa/AFP/Ritzau Scanpix

Stefan Gartenmann tror på, at han kan bevare sin plads i FC Midtjyllands defensiv.

Den 26-årige stopper har fået fuld spilletid i de første to kampe efter vinterpausen i Europa League og Superligaen.

Spilletiden kom efter Erik Sviatchenko havde karantæne i kampen mod Sporting, og Henrik Dalsgaard ikke var med i truppen mod Viborg. I begge kampe leverede Gartenmann gode præstationer, og han er også klar til torsdagens returkamp i Europa League:

– Jeg er i hvert fald klar, vi har et tæt program i øjeblikket, så det spiller også ind (på spilletiden, red.), men min krop føles god, min selvtillid er også på vej i den rigtige retning, og jeg synes, det har set rigtig fint ud defensivt de sidste kampe, siger stopperen på et pressemøde.

– Jeg tror bare, jeg skal blive ved med at gøre, som jeg har gjort på det sidste, og køre den som jeg har gjort og se, hvad det kan ende med.

Stefan Gartenmann spillede 14 kampe for FC Midtjylland i efteråret, men var kun i startopstillingen i fem af dem.

Gartenmann tror på Europa League-avancement: Vi er på samme niveau som Sporting

Se hele interviewet øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer