3 min læsningNy FCK’er: Jeg er faldet godt til

F.C. Københavns nye lejespiller Jordan Larsson fortæller, han er blevet godt integreret på holdet og ser frem til mødet med fansene.

3 min læsning
Jordan Larsson er ny spiller i F.C. København.
Foto: Torkild Fosdal

Fredag sparkes Superligaen på ny i gang efter vinterpausen.

De forskellige hold har haft til- og afgange og således også i F.C. København, hvor Jordan Larsson er kommet til på leje.

Den 25-årige svensker fortæller til klubbens hjemmeside, at han er faldet godt til i truppen ovenpå opstarten og ser frem til mødet med Superligaen og fansene – især på hjemmebanen Parken.

Søndag skal Larsson og Løverne dog spille på udebane mod Silkeborg IF. Det opgør glæder offensivspilleren sig til ovenpå en opstart med træningslejr.

– Jeg glæder mig til at spille en turneringskamp med holdet. Ovenpå træningslejren og træningskampe, hvor man selvfølgelig altid gerne vil vinde alle kampe, er det noget andet nu, når turneringen går i gang, siger Larsson og fortsætter:

– Jeg tror hele holdet ser frem til at spille første turneringskamp, og så ville det selvfølgelige også være fedt for mig, hvis jeg fik debut på søndag.

Skidt nyt for FCK: Andreas Cornelius er ikke klar

Jordan Larsson har siden sin ankomst spillet med i fire træningskampe i FCK, hvoraf svenskeren er startet inde i de seneste to mod AIK Stockholm og Viking Stavanger.

Tiden på banen har gjort sit for integrationen, men også snakke med cheftræner Jacob Neestrup har hjulpet på forståelsen af Larssons rolle på holdet.

– Jeg taler meget med cheftræner Neestrup, som har forklaret mig meget om, hvad han vil, og hvor han ser mig på holdet. Derudover er alle på holdet meget hjælpsomme, vi taler altid meget ude på banen og hjælper hinanden undervejs. Det er klart, desto mere jeg spiller, desto bedre bliver det, men det har været en god start, siger han.

‘PC’ om Larsson: Han bliver et stort aktiv

F.C. København møder som nævnt Silkeborg IF ude på JYSK Park søndag. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se opgøret på 6’eren og Discovery+.

Jordan Larsson glæder sig til første kamp, men det er måske alligevel den næste hjemmekamp den 26. februar mod AaB, der trækker mest i ham.

– Jeg ser klart frem til at møde FCK-fansene på søndag, men jeg ved, at jeg også allerede weekenden efter får muligheden på hjemmebane, siger lejespilleren.

Schalke-boss om Jordan Larsson: Ikke gået som vi havde håbet

Lejeaftalen mellem Jordan Larsson og F.C. København løber indtil sommer. De danske mestre har dog en købsoption inkluderet i lejeaftalen med svenskerens klub, Schalke 04.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer