1 min læsningChelsea-ikon om Hazard: Den mest dovne spiller, jeg har set i mit liv

John Obi Mikel fortæller om, hvordan folk gik til stålet i træning, da han spillede i Chelsea. Alle gjorde det - bortset fra en!

1 min læsning
John Obi Mikel har aldrig set en så doven spiller som Eden Hazard.
Foto: Stephen R. Sylvanie/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Eden Hazard i Chelsea var noget for sig.

Belgieren var i mange år en af de bedste spillere i Premier League og leverede præstationer, man sjældent vil glemme som Premier League-fan.

Men ifølge hans tidligere holdkammerat i Chelsea John Obi Mikel var det præstationer, der var et resultat af hårdt arbejde på træningsbanen. Den nu 35-årige og pensionerede nigerianer har dårligt set nogen give så lidt til træning, som belgieren.

Til radiokanalen Dubaieye fortæller Mikel om, hvor hårdt der blev gået til den til træningerne i Chelsea, og i den forbindelse, hvordan Hazard var den eneste, der kunne slippe afsted med ikke at give sig selv 100 procent.

– De træner på den måde, de spiller kampe. Tacklinger flyver afsted og slåskampe på træningsbanerne, fordi alle vil have en plads i startopstillingen, fortæller ghaneseren og fortsætter:

– Der er ikke plads til ikke at have lyst til at træne. Den eneste spiller, jeg har set slippe afsted med det, er Eden Hazard. Han er den mest dovne spiller, jeg har set i mit liv.

Highlights: Chelsea taber første duel mod Dortmund

Den mangeårige Chelsea-spiller understreger dog også, at det på ingen måde havde effekt på den nuværende Real Madrid-spillers præstationer på banen.

– Når det så blev weekend, blev han kampens spiller.

Eden hazard og Jogn Obi Mikel spillede sammen i Chelsea fra 2012 til 2016 og var på banen sammen 107 gange, inden deres veje skiltes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer