1 min læsningMulig Barça-skandale: Undersøges for bestikkelse på tocifret millionbeløb

FC Barcelona er i vælten, efter det er kommet frem, at klubben har betalt et stort millionbeløb til vicepræsidenten for den spanske dommerkomité.

1 min læsning
FC Barcelona jagter Dortmunds Paris Brunner.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det går rigtig godt for tiden i FC Barcelona – i hvert fald på den sportslige side, hvor klubben lige nu topper LaLiga.

På den mindre gode side er klubbens økonomi, hvor man stadig er presset. Og nu ser endnu en skidt situation ud til at ramme den catalanske storklub.

Onsdag kom det nemlig frem, at FC Barcelona angiveligt skulle have betalt et tocifret millionbeløb i årene 2016 til 2018 til et firma kaldet DASNIL 95, som er ejet af José Maria Enríquez Negreira, der på daværende tidspunkt var vicepræsident i den spanske dommerkomité. Det afslører Cadena SER ifølge Marca.

Ifølge mediets oplysninger, som kom frem i forbindelse med undersøgelser af Negreiras skattemæssige handlinger, skulle betalingerne efter sigende være foregået over tre omgange, men ophørte i 2018, hvor Negreira forlod sin post i den spanske dommerkomité.

Betalingerne skulle efter sigende løbe op i 1,4 millioner euro – svarende til små 10,5 millioner kroner.

Både José Negriera og Barça-præsident Joan Laporta har efterfølgende været ude at kommentere på sagen. De afviser begge, at der har været tale om nogen som helst form for bestikkelse.

Medie: Arsenal byder Barcelona op til dans i jagten på brasiliansk stortalent

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer