1 min læsningMidtbanetalent skamroses og kan næsten ikke være i sig selv: Det er Mo Salah!

Der var store roser til Liverpools spanske midtbanespiller, Stefan Bajcetic, efter han mandag var med til at besejre Everton.

1 min læsning
Liverpools spanske midtbanespiller fik overvældende roser med på vejen fra klublegenden Mohamed Salah, og han havde svært ved at skjule sin begejstring.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han havde svært ved at skjule sin begejstring.

Et særdeles drenget smil kom frem i Stefan Bajcetic’ ansigt, da han side om side med Liverpool-legenden Mohamed Salah, kunne høre egypteren sende særdeles rosende ord sin vej.

– Han er en fantastisk spiller og en fantastisk person. Han forsøger altid at arbejde hårdt. Siden han er begyndt at spille med os, har han måske været vores bedste spiller. Forhåbentlig beholder han sin selvsikkerhed og fortsætter, lød roserne fra ‘Mo Salah’.

Den blot 18-årige spanier blev efterfølgende bedt om at forholde sig til den enorme ros fra sin sidemand, og det havde han selvsagt en smule svært ved.

– Han er Mo Salah! Formentlig en af de bedste spillere nogensinde i Liverpools historie, så det er rart at høre en legende sige sådan om en, lød det fra Bajcetic.

Highlights: Liverpool dominerede og sejrede i Merseyside-derby

Bajcetic kom til Liverpools akademi fra Celta Vigo i januar 2021. Han debuterede for Liverpool i Premier League i 9-0-sejren over Bournemouth i slutningen af august.

Efterfølgende var det begrænset med spilletid til spanieren med de serbiske rødder, men i de tre seneste ligakampe har han startet inde for Jürgen Klopps mandskab.

Alle tre gange er han blevet udskiftet mod slutningen af kampene, og selvom han mandag så ud til for første gang at skulle spille fuld tid, blev han i overtiden skiftet ud til fordel for Naby Keita.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer