1 min læsningMedie: Liverpool villige til at sælge Salah

Efter seks år i klubben kan Mohamed Salahs tid i Liverpool være et overstået kapitel til sommer.

1 min læsning
Liverpool er muligvis villige til at sælge klubbens superstjerne - den egyptiske angriber Mohammed Salah for 50 millioner pund.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har sammen med manager Jürgen Klopp været selve billedet på Liverpools succes de seneste mange år.

Liverpools succes er i år falmet ganske betragteligt og med den Mohamed Salahs succes ligeså. Nu er Liverpool angiveligt villige til at lade egypteren skifte væk fra klubben.

Internt i Merseyside-klubben skulle der således have været holdt samtaler om at sælge Salah, hvis der til sommer kommer et bud på over 50 millioner pund – svarende til cirka 420 millioner kroner – fortæller kilder til Football Insider.

Det er kun cirka 100 millioner kroner mere, end Liverpool i sommeren 2017 betalte AS Roma for den hurtige og målfarlige afrikaner, men der er en forklaring på sælge-lysten.

Liverpool-truppen trænger nemlig til en spillermæssig overhaling, men i modsætning til flere af klubbens konkurrenter, drives Liverpool så vidt muligt på en økonomisk bæredygtigt måde, der gør det umuligt for Jürgen Klopp at hente dyre spillere uden først at sælge dyrt.

Leeds-job tiltrækker Liverpool-legende

Liverpool solgte sidste sommer Sadio Mané til tyske Bayern München for at kunne få råd til Darwin Nunez, og det er altså nogenlunde samme manøvre, der nu overvejes på Anfield.

Mohammed Salah skrev sidste sommer under på en ny kontrakt i Liverpool. Den nye kontrakt løber til sommeren 2025, hvor Salah lige vil være fyldt 33.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer