2 min læsningWilshere, van der Vaart, Djemba-Djemba og Love: OB og FCM tilbudt tidligere PL-vinder i januar

FC Midtjylland og OB har fået tilbuddet om, at hente en tidligere Premier League-vinder til Superligaen, men begge har angiveligt takket nej.

2 min læsning
OB og FCM tilbudt Danny Drinkwater.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra tid til anden dukker nogle af de helt store navne op i den danske Superliga.

Således har spillere som Rafael van der Vaart, Jack Wilshere, Vagner Love, Eric Djemba-Djemba og Max Meyer prydet trøjerne hos flere forskellige danske klubber gennem tiden.

Og faktisk kunne endnu et par store navne have havnet i Superligaen i løbet af januar måned. Sågar en spiller med en Premier League-medalje af guld hængende hjemme på kaminhylden. Det skriver Tipsbladet torsdag.

Nærmere bestemt er der tale om den tidligere Leicester- og Chelsea-spiller, Danny Drinkwater, som skulle være blevet tilbudt til henholdsvis FC Midtjylland og OB.

Det bekræfter Tipsbladets kilde, fodbold-agent Caglar Koycu, der stod for kontakten.

Foruden Danny Drinkwater skulle FC Midtjylland også have fået tilbudt den store russiske angriber, Artem Dzyuba. Begge klubber skulle dog angiveligt have takket nej til tilbuddene.

FCM-profil: Mit niveau er til mere end Superligaen

Sidstnævnte er dog ikke mulig at hente nu, da det er blevet til en kontrakt med russiske Lokomotiv Moskva i stedet.

Men Danny Drinkwater, som vandt Premier League-titlen med Leicester tilbage i 2016 og samtidig står noteret for tre engelske landskampe, er fortsat uden kontrakt og kan dermed stadig hentes til klubberne på trods af transfervinduets lukning.

Den 32-årige Danny Drinkwater har været uden kontrakt, siden hans aftale med Chelsea udløb denne sommer. En klub han blev hentet til i sommeren 2017 for omkring 300 millioner kroner.

Både FC Midtjylland og OB har dog allerede handlet ind til midtbanepositionen. FC Midtjylland har hentet egyptiske Emam Ashour og Armin Gigovic, mens OB har hentet bosniske Alen Mustafic.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer