2 min læsningMedie: Mason Greenwood overvejer vildt skifte efter droppede anklager

Mason Greenwood ønsker ikke nødvendigvis selv at blive i Manchester United og engelsk fodbold, uanset hvilken beslutning den engelske storklub kommer frem til.

2 min læsning
Mason Greenwood kunne angiveligt godt finde på at skifte fra Manchester United til kinesisk fodbold.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Torsdag blev anklagerne om voldtægtsforsøg og overfald mod Mason Greenwood droppet.

Sidenhen meldte den unge englænders arbejdsgiver, Manchester United, ud, at man ville foretage sin egen undersøgelse for at fastslå, hvorvidt man er interesseret i at beholde ham i klubben eller ej.

Nu forlyder det sig, at det slet ikke er sikkert, at Mason Greenwood overhovedet har lyst til at blive i Manchester United.

I hvert fald skriver engelske The Sun, at en kilde tæt på Mason Greenwood har berettet om andre planer end at trække i Manchester United-trøjen for den 21-årige kantspiller.

Det skyldes ifølge kilden, at han ikke følte nogen opbakning fra Manchester United, dengang sagen først så dagens lys og den engelske storklub reagerede ved blandt andet at suspendere ham fra klubben.

I stedet skulle Mason Greenwood have udtalt, at han ville være glad hvis han kunne tage til Kina, så længe han får sin løn og kan spille fodbold.

Kilden understreger dog også, at Mason Greenwoods synspunkter kan være blødt op de seneste måneder.

Derudover bliver der også peget på, at den unge, og for nuværende, Manchester United-spiller kunne få det svært grundet følelsesmæssig misbrug fra modstandernes fans, såfremt han fortsætter med at spille fodbold i England.

United med officiel udmelding om Greenwood: Forbliver suspenderet

Mason Greenwood er lige nu fortsat suspenderet i Manchester United, mens klubben foretager sin undersøgelse.

Hans nuværende kontrakt med den engelske storklub løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer