1 min læsningRystet Klopp: Jeg kan ikke forklare det

Jürgen Klopp er rystet efter Liverpools seneste Premier League-kollaps. Denne gang tabte man 3-0 til Wolves.

1 min læsning
Jürgen Klopp kan ikke forklare Liverpools seneste nederlag i Premier League.
Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpools rædselssæson fortsatte søndag.

The Reds tabte 3-0 til nedrykningstruede Wolverhampton, og de lignede kun i få glimt det hold, der så sent som i sidste sæson var med til det sidste i alle turneringer.

Efter kampen var det også en slukøret Jürgen Klopp, der havde svært ved at forklare, hvorfor hans hold igen måtte se sig slået.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg kan simpelthen ikke forklare det. Der er ingen undskyldning for, hvad der skete i dag, siger den den tyske manager til PLP efter kampen.

– Vi fik helt åbenlyst en forfærdelig start på kampen i dag. Vi må på ingen måde lukke to mål ind på den måde. Men det skete, og vi var lige pludselig bagud med to på grund af vores egne fejl. Vi skulle have forsvaret meget bedre, men vi var virkelig passive.

Nederlaget var Liverpools syvende i sæsonen, og Klopp kalder på forbedringer forud for næste rundes Merseyside-derby mod Everton, som tidligere på dagen slog topholdet Arsenal 1-0.

– Vi skal ændre det her med det samme, og det skal allerede ske næste kamp. Everton vandt i dag, og de har momentum lige nu. Vi skal derfor virkelig ud og bevise, hvad vi kan, siger han.

Highlights: Wolves knuser Liverpool i stort nederlag

Liverpool har endnu ikke vundet en Premier League-kamp i 2023, hvor holdet har en målscore på 2-9 i fire kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer