1 min læsningMedie: Scouts fra storklubber tilstede ved FCK-træningskamp

Der er angiveligt en række scouts fra europæiske storklubber tilstede ved F.C. Københavns træningskamp mod Elfsborg lørdag aften.

1 min læsning
Scouts FCK Elfsborg
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

F.C. København er lørdag aften i ilden på Algarvekysten, hvor svenske Elfsborg er modstanderen.

Og selvom træningskampen primært handler om at teste de sidste ting af, inden at Superligabolden igen ruller, så tyder noget på, at kampen også kan blive en form for udstillingsvindue for nogle af klubbens talenter.

I hvert fald skulle nogle scouts fra ret prominente klubber være til stede ved opgøret. Det skriver Tipsbladet, som har været i kontakt med en talsmand for Atlantic Cup, som træningsturneringen i Portugal kaldes.

Blandt de større klubnavne nævnes blandt andre Manchester United og Marseille. Derudover skulle en række scouts fra skandinaviske klubber også være på plads ved kampen.

Blandt FCK-spillere, der har haft interesse fra store europæiske klubber på det seneste, kan eksempelvis nævnes Hákon Haraldsson, som angiveligt skulle have været på blokken i RB Salzburg.

Det samme gælder i øvrigt Kamil Grabara, som efter sigende skulle have været på kandidatlisten som Manuel Neuers erstatning i Bayern München.

Målrettet FCK-komet: Jeg vil være den bedste i verden – intet kan stoppe mig

Kampen mellem FCK og Elfsborg startede lørdag klokken 18:00 og afvikles netop nu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer