LaLiga

Asensio sendte Real Madrid på sejrs-kurs med drømmemål

Real Madrid vandt sikkert med 2-0 over Valencia, efter Marco Asensio scorede et drømmemål.

Marco Asensio scorede for Real Madrid i LaLiga.
Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid var under pres, da de torsdag aften spillede imod Valencia på Bernabeu.

Kongeklubben lå inden kampen otte point efter rivalerne FC Barcelona på førstepladsen i LaLiga, og derfor var tre point yderst vigtige for at holde trit med duksene.

I de døende øjeblikke af første halvleg troede Antonio Rüdiger, at han havde bragt sit hold foran, men VAR underkendte målet, da Karim Benzema i situationen inden begik frispark.

Til gengæld kunne VAR ikke redde Valencia, da Marco Asensio efter 52 minutter tog chancen fra kanten af feltet og sendte et missil afsted, som Valencia-keeperen ingen chance havde for at redde.

1-0 var dog ikke nok for Vinicius Junior, der to minutter efter scorede Real Madrids andet mål efter en flot solotur, og dermed lukkede kampen 2-0.