Barcelona lægger pres på Real Madrid med sejr

FC Barcelona øgede for alvor presset på de forsvarende mestre, da de slog Real Betis med 2-1.

Barcelona's Brazilian forward Raphinha shoots and scores during the Spanish league football match between Real Betis and FC Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville on February 1, 2023. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)

FC Barcelona øger forspringet til Real Madrid med en 2-1 sejr over Betis.

Med Andreas Christensen i startopstillingen var catalanerne på besøg hos Real Betis, der i denne sæson kæmper med om europæisk kvalifikation.

Kampen skulle helt hen til midten af anden halvleg før Raphinha satte kampens første scoring i mål, efter en tværbold af Alejandro Balde.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Med ti minutter igen fordoblede Robert Lewandowski føringen i sin første kamp tilbage efter karantæne, men Betis var ikke færdige med at spille fodbold, og efter 85 minutters spil reducerede hjemmeholdet, efter Joules Kounde kluntet fik sendt bolden i eget net.

Det blev dog ikke til flere scoringer, og dermed udbyggede Barca forspringet til Real Madrid til otte point. Madrilenerne har dog spillet en kamp mindre.