2 min læsningVanvittigt: FCM sælger forsvarsspiller til Sporting

FC Midtjylland har offentliggjort, at de har solgt Ousmane Diomande til Sporting.

2 min læsning
FC Midtjylland har bekræftet, at de har solgt forsvarsspilleren Ousamen Diomande til den portugisiske storklub Sporting.
Foto: Daniel Stentz/ FC Midtjylland

Enten er der tale om en genialitet, eller også har de dummet sig.

FC Midtjylland har bekræftet, at de sælger forsvarsspilleren Ousmane Diomande til den portugisiske storklub Sporting.

Diomande har ikke spillet så meget som én eneste kamp for FC Midtjyllands førstehold, men alligevel har han altså imponeret tilpas meget til, at Sporting nu henter ham til Portugals hovedstad.

Diomande skiftede til FC Midtjylland for nærmest præcis et år siden, og efter en halvsæson på klubbens ungdomshold, skiftede den i dag 19-årige ivorianer til den portugisiske samarbejdsklub CD Mafra.

Det er altså i den portugisiske klub, som frister en tilværelse i bunden af den næstbedste portugisiske række, at Diomande har imponeret hovedstadsklubben.

FCM udlejer endnu en forsvarsspiller

FC Midtjylland præciserer ikke, hvor meget de har fået for forsvarsjuvelen.

– Ousmane har gennemgået en imponerende udvikling det seneste halve år, og det har skabt stor interesse flere steder i Europa, udtaler sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Det var planen, at Ousmane skulle tilbage og spille i FCM til sommer for at tage kampen op om en plads på førsteholdet, men vi har modtaget et bud, vi ikke har kunne takke nej til. Derfor lander vi i stedet en lukrativ aftale for både os og Ousmane.

Der har i flere medier været meldinger om, at FC Midtjylland modtager et beløb, der nærmer sig 100 millioner kroner for den ivorianske teenager.

Sporting har udstyret Diomande med en kontrakt til 2027, og i den kontrakt er der desuden en frikøbsklausul på 80 millioner euro – hvilket svarer til cirka 597 millioner danske kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer