1 min læsningFCM udlejer endnu en forsvarsspiller

Der er allerede en del spillere fra FC Midtjylland på udlån til portugisiske CD Mafra, og nu kommer der en yderligere.

1 min læsning
FC Midtjylland har udlejet den colombianske forsvarsspiller Pablo Ortiz til portugisiske CD Mafra.
Foto: Daniel Stentz/ FC Midtjylland

De har allerede Ousmane Diomande, Hosine Bility, Chris Kouakou og Obule Moses.

Nu bliver Pablo Ortiz føjet til listen.

FC Midtjylland har i forvejen sendt fire spillere på græs i portugisiske CD Mafra, og tirsdag er den 22-årige colombianer officielt blevet sidste skud på stammen.

– I Midtjylland laver vi i fællesskab individuelle udviklingsplaner for vores spillere. Vi er sammen med Pablo kommet frem til den konklusion, at han vil have godt af et halvt år i portugisisk fodbold. Vi har senest set med Ousmane Diomande, hvordan en ung spillers udvikling kan accelerere, og nu håber og tror vi på, at Pablo kan tage de næste skridt i sin udvikling, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Vi lejer Pablo ud for at give ham spilletid i en stærk portugisisk liga. Vi er meget glade for beslutningen, og vi er overbeviste om, at det bliver et værdifuldt ophold, som gør, at vi får en endnu bedre og klar spiller hjem til sommer, siger sportschef Svend Graversen.

Den 22-årige forsvarsspiller fik debut for FC Midtjylland i oktober sidste år, men efterfølgende har han ikke fået flere minutter på det bedste midtjyske mandskab.

CD Mafra er skrivende stund nummer 14 ud af de i alt 18 hold i den næstbedste portugisiske række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer