1 min læsningMedie: Brøndby jagter endnu en forsvarsspiller – nyt tilbud afvist

Noget tyder på, at Brøndby ikke er færdige med at styrke defensiven i dette transfervindue. Nu meldes klubben interesseret i endnu en stopper.

1 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er efter alt at dømme gang i den på Vestegnen i de afsluttende dage af januar-transfervinduet.

Klubben kunne mandag fortælle, at man har hentet Rasmus Lauritsen. En nyhed der kommer blot få dage efter offentliggørelsen af, at klubbens anfører Andreas Maxsø er skiftet til Colorado Rapids.

Og ligesom Lauritsen kan virke som en umiddelbar erstatning for Maxsø, så tyder noget på, at man også vil forsøge at hente en erstatning ind for Sigurd Rosted, der også ser ud til at være en mulig afgang fra klubben i januar.

Tidligere mandag kom det frem, at Brøndby også har forsøgt sig med et tocifret millionbud på den 22-årige stopper Edvin Kurtulus fra Hammarby. Et tilbud der dog foreløbigt skulle være blevet afvist.

Og nu tyder noget på, at vestegnsklubben også har haft og stadig har andre kandidater i kikkerten.

I hvert fald skriver flere bulgarske medier – heriblandt Sportal – at Brøndby skulle have lagt et bud på omkring 16,5 millioner kroner med udsigten til at hente den 21-årige Levski Sofia-stopper, José Córdoba, til klubben.

Rasmus Lauritsen er ny Brøndby-spiller: Ambitionerne matcher

Det tilbud skulle – som det også gjaldt for tilbuddet rettet mod Edvin Kurtulus – dog angiveligt være blevet afvist af Levski Sofia.

José Córdoba skiftede til Levski Sofia tilbage i sommeren 2022. Her står han foreløbigt noteret for 48 kampe. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer