1 min læsningRasmus Lauritsen er ny Brøndby-spiller: Ambitionerne matcher

Rasmus Lauritsen er mandag blevet præsenteret som ny mand i Brøndby IF. Han fortæller selv, at de personlige ambitioner matcher med klubbens.

1 min læsning
Rasmus Lauritsen er ny mand i Brøndby IF.
Foto: Brøndby IF

Det er næsten fire år siden, at Rasmus Lauritsen har gjort sig i dansk fodbold.

Mandag står det dog klart, at den 26-årige midtstopper er tilbage, efter Brøndby IF kunne dele nyheden om, at man har hentet ham til klubben fra kroatiske Dinamo Zagreb.

Rasmus Lauritsen fortæller selv, at matchet mellem hans personlige ambitioner og klubbens ambitioner gør det til et spændende projekt for ham i Brøndby.

– Jeg er utrolig glad for at skifte her til. Det er en kæmpe klub, og jeg er ydmyg og stolt over at skulle repræsentere Brøndby IF.

– På den korte bane handler det for mig om at lære mine nye holdkammerater at kende, og der vil den kommende træningslejr til Portugal blive ideel for mig, da relationerne på og udenfor banen er vigtige for at skabe succes.

– På den længere bane, så skifter jeg til Brøndby IF for at spille med i toppen af dansk fodbold og på sigt komme ud i Europa igen.

– Det er klubbens ambition, og det matcher mine ambitioner, da jeg er kommet til Brøndby IF for at vinde fodboldkampe, siger Rasmus Lauritsen til Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Officielt: Brøndby henter Maxsø-erstatning

Rasmus Lauritsen har fået en kontrakt af fire og et halvt års varighed.

Han har mulighed for at få sin officielle debut i Brøndby den 19. februar, når AC Horsens gæster Brøndby Stadion i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer