1 min læsningFlere debutanter på banen da FCK og AGF delte

Flere debutanter fik deres første minutter for FCK og AGF, da de to hold mandag eftermiddag tørnede sammen i en træningskamp.

1 min læsning
AGF FCK træningskamp
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mandag eftermiddag tog de forsvarende mestre fra F.C. København imod AGF til en træningskamp på Ti’eren.

Begge mandskaber en række mulige debutanter med i trupperne – der var dog ingen med fra start.

Der var godt med blæs på fra vejrgudernes side i dagens opgør, men blæs på var der ikke i selve kampen rent målmæssigt. F.C. København havde et let overtag i løbet af første halvleg, men alt i alt en forholdsvis lige kamp. Begge hold havde et par tilbud i første halvleg, men det forblev 0-0 frem til pausefløjt.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Anden halvleg fortsatte mere eller mindre i samme spor. Her kom de to hold dog en smule nærmere en scoring. Først var det AGF der ramte træværket på veleksekveret spark fra Nicolai Poulsen efter 54 minutters spil. Herefter var det F.C. København der kom tæt på en scoring, da Roony Bardhji.

Værd at berette er det, at begge hold fik prøvet nogle af klubbernes respektive nyindkøb af i løbet af opgøret. Således blev det til uofficiel debut til F.C. Københavns Jordan Larsson, mens også Peter Bjur og Felix Beijmo kom på banen for AGF.

Både Peter Bjur og Jordan Larsson kom tæt på at pryde debuten med en scoring. Således sendte Per Bjur et godt frispark afsted i midten af anden halvleg, som dog blev afværget, ligesom også Larsson kom tæt på i kampens slutminutter. Træningskampen endte dog målløst 0-0.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer