Simeone sendte Napoli i himlen mod Roma

En scoring med få minutter tilbage, gav Napoli et forspring på 13 point ned til andenpladsen i Serie A-tabellen.

Napoli spillede mod Roma i Serie A.
Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Giovanni Simeone blev den store helt for Napoli søndag aften, da topholdet slog Roma 2-1.

Det startede også godt for hjemmeholdet, da ligaens topscorer Victor Osimhen efter elegant forarbejde helflugtede 1-0 målet i mål efter 17 minutter.

Glæden i Napoli forsvandt dog for en stund, da Stephan El Shaarawy udlignede med et kvarter tilbage af kampen, og herefter så det ud til, at holdene ville gå hver til sit med ét enkelt point.

Men efter 86 minutters spil dukkede indskiftede Giovanni Simeone pludselig op med den forløsende sejrscoring, der samtidig giver Napoli et forspring på 13 point ned til Inter på andenpladsen.