Highlights: Son viste klassen, da Preston mødte overmagten

Med to scoringer sørgede Son Heung-Min for, at Tottenham gik videre i FA Cuppen mod Preston.

Son Heung-Min scorede to gange for Tottenham.
Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte besluttede at hvile flere af stjernerne i FA Cup-kampen mod Championship-holdet Preston.

Det betød, at Harry Kane, Eric Dier og danske Pierre-Emile Højbjerg alle startede ude, imens Song Heung-Min startede på toppen for Spurs.

Sydkoreaneren viste to gange i anden halvleg forskellen på den bedste og næstbedste engelske række. Først da han efter 50 minutter åbnede målscoringen, og igen med 20 minutter tilbage af kampen, hvor han fordoblede føringen.

Med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, blev det også til en debutant-scoring, da indskiftede Arnaut Danjuma sparkede et fladt indlæg i mål til 3-0.