Brassere sendte United sikkert videre i FA Cuppen

Casemiro og Fred stod for målene, da Manchester United lørdag aften spillede sig forbi Reading i FA Cuppen.

Manchester United spillede sig sikkert videre i FA Cuppen, da to af klubbens brasilianere scorede i 3-1-sejren over Reading.

Manchester United er sikkert videre i FA Cuppen efter tre brasilianske scoringer.

De Røde Djævle havde lørdag aften besøg af klubbens tidligere midtbanespiller, Paul Ince, der i spidsen for Championship-mandskabet Reading vendte tilbage til Old Trafford.

Ince måtte dog tage fra sin tidligere hjemmebane med et 3-1-nederlag, efter to af Manchester Uniteds tre brasilianere i anden halvleg sørgede for en forholdsvis sikker hjemmesejr.

Casemiro stod for Uniteds to første scoringer, mens Fred efter 67 minutters spil lukkede og slukkede med sin scoring til 3-0.

Kort inden 3-0-scoringen havde Andy Carrol fået sit andet gule kort i kampen efter en voldsom tackling på Casemiro, og den tidligere Newcastle-angriber måtte derfor forlade banen før tid.

Med små 20 minutter tilbage af kampen reducerede senegalesiske Amadou Salif Mbengue for gæsterne, der dog måtte se Manchester United booke pladsen i FA Cuppens ottendedelsfinale.