LaLiga

Medie: Barça gemmer fire vigtige beslutninger til februar

Der skal angiveligt træffes fire vigtige beslutninger i FC Barcelona, når transfervinduet smækker i i slutningen af januar måned.

Barcalona har tjent kassen i 2022/23.

FC Barcelona er fortsat presset økonomisk.

Det fremgår af de seneste meldinger i de spanske medier, som blandt andet fortæller, at klubben fortsat har problemer med at indskrive spillere og gøre nye kontrakter gældende grundet de økonomiske fairplay-regler.

Det ændrer ikke ved, at klubben snart skal have gang i nye konktraktforhandlinger i den nærmeste fremtid, hvor fire spilleres fremtid skal afgøres.

Ifølge det spanske medie Sport, så afventer klubben lige nu slutningen på transfervinduet i januar, hvorefter man vil se på fire vigtige kontraktsituationer.

Det drejer sig efter sigende om Sergi Roberto, Sergio Busquets, Hector Bellerín og Ousmane Dembelé.

Ifølge mediet har Barça et ønske om at forlænge kontrakten med aldrende Sergio Busquets, som har kontraktudløb allerede til sommer. Håbet er angiveligt, at men kan forlænge kontrakten med Busquets i yderligere en sæson, hvis altså økonomien er til det.

Medie: Problemer i Barça – kan ikke indskrive ung profil

Det samme gælder i øvrigt i forhold til Ousmane Dembelé. Her skulle både klubben og spilleren have et ønske om at forlænge kontrakten, som i skrivende stund gælder til sommeren 2024, yderligere.

Anderledes kompliceret ser det ud i forhold til Sergi Roberto. Ifølge mediet skulle Barça-manager Xavi have ytret ønske om at forlænge Robertos kontrakt, som udløber til sommer, med endnu et år. Roberto selv skulle også have interesse. Men der er efter sigende tvivl blandt andre i klubben om, hvorvidt man bør tage afsked med Sergi Roberto allerede til sommer.

Sidste spiller på dagsordenen er Hector Bellerín, som også har kontraktudløb med klubben til sommer. Bellerín er aldrig rigtig kommet i gang i klubben, som han skiftede til i sommer. Og derfor tyder alt ifølge mediet på, at Bellerín er færdig i klubben til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P