1 min læsningMedie: Problemer i Barça – kan ikke indskrive ung profil

FC Barcelona er igen ramt rent økonomisk. Og det ser nu ud til at gå ud over en af klubbens unge talenter, som ikke kan indskrives som førsteholdsspiller.

1 min læsning
FC Barcelona kan ikke indskrive Gavi
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har flere gange været fokus på økonomien i den spanske storklub, FC Barcelona.

Og det er der så kommet endnu en gang.

For selvom klubben har taget afsked med Gerard Piqué, som valgte at indstille karrieren, og Memphis Depay, som skiftede til Atlético Madrid, så presses klubben fortsat økonomisk.

Så meget at klubben nu er løbet ind i problemer i forhold til at indskrive det unge talent Gavi som førsteholdsspiller.

Det skriver flere spanske medier onsdag – heriblandt Marca.

Den blot 18-årig Gavi underskrev ellers en ny kontrakt med FC Barcelona helt tilbage i september, hvilket skulle medføre, at han tiltrådte førsteholdstruppen. Men grundet det spanske reglement, så er han endnu ikke officielt førsteholdsspiller.

Storklubber vilde efter Højlund: LaLiga-tophold vil smide 300 millioner

Siden han underskrev sin nye kontrakt i september, har han fortsat været indskrevet som b-holdsspiller, og det er dermed også fortsat kun b-holdskontrakten, der gælder, skriver mediet. Og det ser altså nu ud til at fortsætte.

Mediet tilføjer desuden, at den skrantende også er skyld i, at klubben ikke kan forlænge kontrakterne med Iñaki Peña og Alejandro Baldé – ligesom Roald Araujo fortsat er på sin gamle kontrakt ligesom Gavi.

Ifølge Marca var det klubbens håb, at indskrivningen af Gavi ville blive godkendt som følge af Piqués og Depays afgange. Og selvom det ikke er lykkes, så skulle klubbens ledelse fortsat have en tro på, at der kan findes en løsning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer