Lindstrøm og co. deler i topkamp

Jesper Lindstrøm og Frankfurt delte onsdag aften pointene i topkampen mod Freiburg.

Jesper Lindstrøm i aktion i Bundesligaen.
Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm og Frankfurt er med i toppen af Bundesligaen. Onsdag aften spillede de uafgjort mod Freiburg, der også spiller med helt fremme.

Med tre point kunne begge hold nærme sig førerholdet Bayern München, og derfor var der fra start pres på begge hold.

Tre minutter inden pausen brød den franske landsholdsangriber Randal Kolo Muani dødvandet, da han efter oplæg af Mario Götze bragte Frankfurt foran 1-0.

Føringen varede til pause, men ikke meget længere end det. Allerede efter 47 minutter kunne Mathias Ginter bringe balance tilbage i kampen, da han udlignede for Freiburg.

Begge hold forsøgte at finde det vindene mål, men ingen formåede at nedbryde modstandernes forsvar, og derfor endte kampen 1-1.