1 min læsningJournalist: Fem City-profiler kan forlade klubben

Manchester City skal muligvis erstatte fem førsteholdsspillere til sommer. Ilkay Gündogan og Bernardo Silva er to af spillerne, der kan forlade klubben.

1 min læsning
Bernardo Silva og Ilkay Gündogan for Manchester City i Premier League.
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et større generationsskifte er muligvis på vej i Manchester City.

Ifølge den spanske journalist Jose Alvarez står de forsvarende engelske mestre til at miste fem spillere, der alle har bidraget stort til Citys dominans igennem årene.

Der skulle angiveligt være tale om Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Aymeric Laporte, Kyle Walker og Joao Cancelo, som alle afsøger muligheden for nye sportslige udfordringer.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Ilkay Gündogan har kontraktudløb til sommer, og han er angiveligt langt i kontraktforhandlinger med FC Barcelona.

Barca har også længe været kædet sammen med Bernardo Silva, som ikke ønsker at forlænge sin kontrakt i Manchester, imens Joao Cancelos forhold til manageren, Pep Guardiola, skulle være så dårligt, at han ligeledes vil væk.

Manchester City ønsker angiveligt at forlænge kontrakten med spanieren Aymeric Laporte, som dog overvejer at forlade klubben, til trods for at hans kontrakt først udløber i sommeren 2025.

Til sidst vil Kyle Walker til sommer være 33 år gammel, og hans bedste fodbold er af den grund formentlig bag ham. Derudover har han kontraktudløb i 2024, og derfor er det Manchester Citys sidste mulighed for at tjene en skilling på englænderen, inden han kan forlade klubben på en fri transfer.

Avis: Manchester City interesseret i FCM-lejesvend

Manchester City forbereder sig allerede på fremtiden. Tidligere offentliggjorde klubben, at man havde hentet en 20-årig argentiner til klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer