1 min læsningMedie: Barça klar til at forhandle med profil efter januar-transfervinduet

FC Barcelona og Sergio Busquets skulle angiveligt være klar til at forhandle om en kontraktforlængelse i starten af februar.

1 min læsning
FC Barcelona og Sergio Busquets vil forhandle om ny kontrakt i februar.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har længe været spekulationer i forhold til den mangeårige FC Barcelona-midtbanegeneral Sergio Busquets’ fremtid.

Udstyret med en kontrakt, der udløber allerede til sommer, har mange spekuleret i, om Busquets tid i Barça er ved at nå sin ende. Og flere gange er han blevet meldt på blokken i klubber fra MLS og sågar fra Saudi Arabien.

Det er dog også kommet frem, at klubbens manager, Xavi, er interesseret i at forlænge kontrakten med den 34-årige midtbanespiller. Og netop det vil klubben nu se nærmere på, når januar-transfervinduet lukker. Det skriver det spanske medie Sport.

Ifølge mediets oplysninger, så er planen, og har været det de seneste par uger, at Busquets og klubben mødes til en samtale om en mulig forlængelse af kontrakten i februar.

Her vil Barça præsentere sine forslag. Og så vil det være op til Busquets at træffe en endelige beslutning inden sæsonens afslutning.

Mediet beretter om, at Busquets har det sportsligt ‘OK’ med at forlænge sin kontrakt med klubben. Det skulle angiveligt være på tale at forlænge kontrakten frem til næste januar, hvor MLS-sæsonen starter på ny.

Samtidig påpeges det, at en ny Busquets-aftale formentligt vil dække over en væsentlig reduktion i hans løn.

Medie: Barca i dialog om Real-offensivspiller

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer