LaLiga

Xavi vil overbevise aldrende stjerne: Han er fundamental

Sergio Busquets har en lang og flot karriere bag sig i FC Barcelona. Nu vil klubbens cheftræner, Xavi, have ham til at blive.

FC Barcelona, Xavi, Atletico Madrid
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han fik sin debut tilbage i 2008.

Den i dag 34-årige Sergio Busquets har de seneste 14 år været en central figur i FC Barcelona, hvor han har været med til at vinde alt det, han kunne komme i nærheden af.

Til sommer løber hans nuværende kontrakt så ud, og meldingerne har i det seneste stykke tid sendt Sergio Busquets til amerikanske MLS. Det skulle angiveligt være midtbanegeneralens drøm.

Ligeledes er der blevet skrevet om, at FC Barcelona skulle være så afklarede med Sergio Busquets snarlige afsked, at man allerede har udset sig flere mulige afløsere.

Nu skriver Sky Sports så, at Barca-træner Xavi måske ikke er helt så afklaret alligevel.

Han skulle således have sagt, at han håber på at kunne forlænge med Sergio Busquets.

– Han har en kontrakt indtil juni, og så må vi se. Det handler mere om hans følelser og hvad han vil personligt – hvordan han ser sig selv på holdet. For mig, der er han fundamental.

– Det kommer i højere grad til at afhænge af ham, mere end det afhænger af klubben og mig. Men vi vil forsøge at overbevise ham, siger Xavi ifølge Sky Sports.

Ny udvikling i Lewandowskis karantæne-sag: Kan alligevel spille mod Espanyol

Sergio Busquets står noteret for hele 696 førsteholdskampe i FC Barcelona, som er den eneste klub, han har spillet for i sin profesionelle karriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P