Uovervindelige Newcastle fik sig endnu en uafgjort ude mod Crystal Palace

Newcastle havde forud for lørdagens opgør mod Crystal Palace kun tabt en enkelt kamp i Premier League i denne sæson, og det har ikke ændret sig efter slutfløjt.

Newcastle spillede uafgjort endnu en gang, da de gæstede Crystal Palace i Premier League.

Ni uafgjorte.

Newcastle spillede lørdag aften 0-0 med Crystal Palace, og har dermed nu delt pointene med modstanderen hele ni gange i Premier League i indeværende sæson.

Det er flere uafgjorte end alle andre i den bedste engelske række, hvor Kun Brentford er tæt på med sine otte pointdelere. Ingen andre hold har spillet uafgjort mere end seks gange i denne sæson.

Newcastle sad på kampen i langt størstedelen af første halvleg, men da der blev fløjtet til pause var stillingen fortsat 0-0.

At stillingen var 0-0 er der såmænd ikke så meget nyt i for Newcastle, der nu er gået til pause uden at have indkasseret et mål i første halvleg 16 gange i streg i Premier League-regi.

Crystal Palace kom bedre med i kampen i anden halvleg, men begge mandskaber havde svært ved at skabe de helt store chancer i åbent spil. Newcastle var dog altid en trussel mod Crystal Palace-målet ved standardsituationerne.

Med 0-0-resultatet kravler Newcastle forbi Manchester United og op på tredjepladsen i tabellen, da man har en markant bedre målscore. Manchester United har dog spillet en kamp færre.

Samtidig står det også klart, at det fortsat kun er Liverpool, som har formået at slå Newcastle efter 20 kampe i denne sæson – så helt uovervindelige er de trods alt ikke.

Her vandt Jürgen Klopp og co. med 2-1 på sommerens sidste dag.

Crystal Palace var desuden uden danske Joachim Andersen endnu en gang, da han fortsat døjer med en mindre skade.