Highlights: City-dominans i anden halvleg sikrer comeback i målshow

Manchester City comeback-sejrede på baggrund af en stærk anden halvleg efter Tottenhams to hurtige mål inden pausen.

Pierre-Emile Højbjerg i kamp for Tottenham mod Manchester City i Premier League.
Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City og Tottenham leverede både mål og underholdning, da de mødtes torsdag aften.

Langt inde i første halvleg lagde Tottenham pres på City med en hurtig målsalve. Efter 44 minutter udnyttede Kulusevki en kolosal fejl af Ederson, og tre minutter senere fordoblede Emerson Royal føringen på en retur i første halvlegs overtid.

Hjemmeholdet brugte dog ikke lang tid af anden halvleg, inden de gjorde Tottenham kunsten efter. På blot to minutter scorede først Julian Alvarez, inden Erling Haaland fik brudt sin mini-måltørke og udlignede efter 53 minutter.

10 minutter senere varr den gal igen for Tottenham, da Riyad Mahrez fuldendte City-comebacket efter tvivlsomt målmandsspil af Hugo Lloris. Selvsamme Mahrez cementerede sejren ved at score til 4-2 et minut før tid, da han blev alene med målmanden efter rædselsfuldt forsvarspil.

Manchester City 0-1 Tottenham, (Dejan Kulusevski, 44′)

Manchester City 0-2 Tottenham, (Dejan Kulusevski, 45+2′)

Manchester City 1-2 Tottenham, (Julian Alvarez, 51′)

Manchester City 2-2 Tottenham, (Erling Haaland, 53′)

Manchester City 3-2 Tottenham, (Riyad Mahrez, 63′)

Manchester City 4-2 Tottenham, (Riyad Mahrez, 89′)