2 min læsningRygte: Stort bud fra Premier League på dansk komet

Ifølge den italienske transferjournalist, Gianluca di Marzio, kan danske Morten Hjulmands dage i den italienske Serie A være talte.

2 min læsning
Morten Hjulmand koster 150 millioner kroner.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han spiller hver gang, og i en alder af 23 bærer han endda anførerbindet.

Der er ikke meget at sige til, at der er interesse for Serie A-klubben Lecces danske midtbaneprofil Morten Hjulmand.

Kun to karantænedage har holdt ham fra startformationen i sæsonens første 18 ligakampe for Lecce, og nu kaster præstationerne også interesse af sig fra verdens største fodboldliga.

Således skulle Premier League-klubben Southampton være klar til at lægge et bud på 11 millioner euro – 82 millioner kroner – på den danske midtbanemand.

Det skriver den italienske transferjournalist Gianluca di Marzio.

Buddet fra den engelske sydkyst skulle allerede komme i indeværende transfervindue, men ifølge di Marzio er Lecce ikke specielt interesserede i at skulle skille sig af med deres måske vigtigste spiller.

Hjulmand imponerer i Serie A: kostede kun 170.000 euro

Den tidligere F.C. København ungdomsspiller, der gør sig på den centrale midtbane, har endnu sin første A-landskamp til gode, selvom han var en del af truppen til Nations League-kampen mod Østrig i juni. For det danske U21-landshold er det blevet til i alt 10 kampe.

Klubben fra den italienske ‘støvlehæl’ er i skrivende stund at finde på en 14. plads i Serie A, og selvom således kun er seks hold under dem i tabellen, er de allerede nu i forholdsvis sikkerhed fra nedrykning.

Serie A er nemlig ‘knækket’ en smule over lige ved nedrykningsstregen, hvor Verona, Sampdoria og Cremonese under stregen har henholdsvis ni, ni og syv point, mens Sassuolo som det første hold over stregen har 16 point. Lecce har lige nu 20 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer