1 min læsningMedie: Så meget skulle Liverpool betale for Mbappé

Real Madrid og Liverpool var i sommer interesseret i Kylian Mbappé, men PSG var kun interesseret i at sende ham til England - prisen var dog en udfordring.

1 min læsning
Kylian Mbappé blev angiveligt tilbudt til Liverpool for 400 millioner euro
Soccer - Paris St Germain Training - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - January 18, 2023 Paris St Germain's Kylian Mbappe during training REUTERS/Ben Amor Nooman?
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kylian Mbappés fremtid er noget, der er blevet diskuteret af mange fodboldkyndige mennesker gennem lang tid.

Det var dog sommerens helt store emne, da Real Madrid gjorde alt i deres magt for at hente franskmanden til Santiago Bernabéu.

Det lykkedes som bekendt ikke og Mbappé forlængede i stedet med den franske hovedstadsklub. Nu skriver The Athletic dog, at Liverpool faktisk var det eneste hold som Paris Saint-Germain kunne overveje at sælge til.

– I Juli, havde Antero Henrique, der arbejder som konsulent for PSG, åbnet døren for et skifte, men ikke til Real Madrid. Han (Mbappé, red.) måtte kun tage til Liverpool, og PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi og Henrique krævede 400 millioner euro (cirka 3 milliarder kroner, red.) for det. Den mulighed afviste Mbappé selv, skriver The Athletic. 

På trods af der igennem længere tid har været et link mellem den 24-årige angriber og Liverpool, var prisen dog angiveligt for meget for klubben fra Merseyside. Selv hvis Mbappé havde givet grønt lys til et skifte.

Highlights: Liverpool-reserver videre mod Wolves i FA-Cup omkamp

Mediet skriver yderligere, at det på nuværende tidspunkt er svært at se verdensstjernen skifte klub til sommer, da han kun er interesseret i et skifte til Real Madrid, men forholdet mellem de to klubber er ikke det bedste efter sommerens virvar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer