1 min læsningMedie: Depay skifter til Atlético Madrid – ingen byttehandel med Barça

Memphis Depay til Atlético Madrid har længe været et varmt rygte. Nu bekræfter mediet Sport, at handlen snart finder sted - og der er ikke tale om en byttehandel med FC Barcelona.

1 min læsning
Memphis Depay Atlético Madrid
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har de seneste dage været flittigt med rygter, der sender FC Barcelona-spilleren Memphis Depay til Atlético Madrid.

Klubben og spilleren skulle være enige, men FC Barcelona skulle angiveligt stå i vejen for transferen, da man ønsker sig Atlético-spilleren Yannick Carrasco i bytte eller en tranfersum for spilleren.

Men nu skulle der være sket en udvikling i hele Depay-sagaen. Således meldes det nu, at de to klubber angiveligt skulle være nået til enighed om en transfer.

Ifølge det spanske medie Sport står det nu fast, at Memphis Depay, som ikke deltaget i Barça-træningen i dag forud for Copa del Rey-kampen mod Ceuta torsdag, bliver ny Atlético Madrid-spiller i løbet af de næste par timer.

En oplysning der ligeledes bekræftes at den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, som skriver:

– Atlético Madrid er tæt på at hente Memphis Depay. Forhandlingerne er gået ind i den sidste fase. Der er tale om et permanent skifte til omkring 3 millioner euro.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Mediet Sport skriver derudover, at der skulle være tale om en aftale mellem Atlético og Depay, der løber frem til 2025.

Memphis Depay har blot repræsenteret FC Barcelona fire gange i denne sæson. Samlet set har Depay i skrivende stund spillet 42 kampe med 14 mål og to assists til følge, siden han skiftede til klubben i sommeren 2021.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer