2 min læsningMedie: Depay og Atlético er enige – Barça-krav står i vejen

Der skulle være en aftale på plads om de personlige vilkår mellem Atlético Madrid og Memphis Depay, men nu står FC Barcelona angiveligt i vejen for en transfer.

2 min læsning
Memphis Depay og Atlético Madrid har en aftale på plads - FC Barcelona står i vejen for en transfer.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det ser i stigende grad ud til, at FC Barcelonas offensive hollænder, Memphis Depay, snart er fortid i den catalanske storklub.

Således kom det forleden frem, at Depay har besluttet sig for at forlade FC Barcelona i den nærmeste fremtid – og gerne allerede i løbet af transfervinduet i januar.

De seneste dages rygter har meldt om en varm kontaktlinje mellem Memphis Depay og Atlético Madrid – en information som den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, også har været ude at bekræfte. Nu tyder alt på, at de to parter er blevet enige om Depays personlige forhold i forbindelse med et skifte. Kun FC Barcelona står således i vejen for en januar-transfer. Det skriver Mundo Deportivo tirsdag.

Ifølge mediet står alt klar til en transfer, hvis bare Barça siger ‘ja’. Men det har den catalanske storklub ikke umiddelbart i sinde at gøre uden krav. Mediet melder nemlig, at Atlético Madrid ikke ønsker at betale for Depay, da hollænderen i skrivende stund har kontraktudløb i FC Barcelona allerede til sommer og derfor kan gå frit.

Modsat har FC Barcelona et ønske om at modtage en transfersum for Depay, hvis han skal skifte i januar. Og hvis det ikke kan lade sig gøre, så vil man have fingrene i Atlético Madrid-kantspilleren, Yannick Carrasco, i stedet i en byttehandel.

Ifølge mediets oplysninger er det disse krav fra FC Barcelona, der har sat transferen på standby for nu.

Transferjournalist: Barça-spiller har nu besluttet sig – forlader klubben i januar

Mediet oplyser, at Atlético og Depay angiveligt har forhandlet sig frem til en aftale, der sender den 28-årige hollænder til klubben på en aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Memphis Depay har blot repræsenteret FC Barcelona fire gange i denne sæson. Samlet set har Depay i skrivende stund spillet 42 kampe med 14 mål og to assists til følge, siden han skiftede til klubben i sommeren 2021.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer