2 min læsningHan slog Messis rekord i Barca – nu er OB ude efter ham

OB har ifølge flere medier øjnene rettet mod en spiller, der i sine ungdomsår gjorde sig bemærket på FC Barcelonas akademi La Masia.

2 min læsning
Superligaklubben OB er ude efter en spiller, der i sin tid på FC Barcelonas akademi slog Messis rekord og blev døbt den koreanske Messi.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

The Daily Mail beskrev ham i 2016 som FC Barcelonas ‘Next Big Thing’.

Det skete, efter han som 13-årig ungdomsspiller på FC Barcelonas akademi, La Masia, scorede 39 mål i 29 kampe og ikke overraskende blev døbt ‘Den koreanske Messi’.

Siden har i dag 25-årige Seung-woo Lee haft mere end svært ved at leve op til forventningerne, og nu kan han ende i den danske Superliga.

Ifølge den koreanske journalist, Jason Hanshin Lee, er OB nemlig interesserede i at tilknytte den sydkoreanske kantspiller.

Han mener sågar at vide, at det fynske fodboldflagskib har tilbudt det tidligere FC Barcelona-talent en kontrakt på tre og et halvt år. OB er dog ikke den eneste klub, der er interesseret, for også klubber i Tyrkiet, Grækenland og Spanien skulle have vist interesse.

Seung-woo Lee var en del af et koreansk ungdomshold, der i 2011 slog FC Barcelonas ditto. Det fik den spanske storklub til at hente den dengang 13-årige spiller til akademiet, men det skulle de formentlig ikke have gjort.

Den koreanske teenager var nemlig ikke ledsaget af begge sine forældre, da han skiftede til den spanske klub, og det var i modstrid med FIFAs reglement for ikke EU-borgere.

En anonym klub meldte regelbruddet til FIFA, som fandt flere tilsvarende eksempler i den spanske storklub, og det kostede Seung-woo Lee en karantæne til den dag, han fyldte 18 år. I alt var han ude af stand til at spille for FC Barcelona i tre år.

I august 2017 skiftede Seung-woo Lee FC Barcelona ud med italienske Hellas Verona, inden turen to år senere gik til belgiske Sint-Truiden. Herfra var han i en halv sæson udlejet til portugisiske Portimonense, inden han i januar 2022 skiftede hjem til Sydkorea og Suwon FC.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer