2 min læsningTransferjournalist: Barça-spiller har nu besluttet sig – forlader klubben i januar

FC Barcelonas Memphis Depay forlader angiveligt klubben denne vinter og skulle lige nu have konkrete forhandlinger med en klub.

2 min læsning
Memphis Depay Atlético Madrid
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er fuld gang i transfermøllen denne januar måned, hvor nye spillerhandlerne på kryds og tværs af Europa sker dagligt.

En af de klubber, der har været en del snak om i forbindelse med transfervinduet, er FC Barcelona. Her er man primært på udkig efter spillere med kontraktudløb til sommer, så man kan hente nye spillere gratis til klubben.

Men nu tyder alt på, at en sådan transfer kan være på vej den anden vej. Det oplyser den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, på Twitter.

Han fortæller, at FC Barcelonas 28-årige hollænder, Memphis Depay, nu har taget en endelig beslutning om sin fremtid i den catalanske storklub. Den beslutning skulle angiveligt være, at han ønsker at forlade klubben allerede denne vinter.

Der har været megen diskussion vedrørende Memphis Depays fremtid i klubben. Flere gange er det kommet frem, at FC Barcelona har haft et ønske om, at Depay skifter i dette transfervindue, så man kunne få penge i kassen i klubben, før han kan gå frit ved kontraktudløb til sommer. Men det skulle Depay angiveligt ikke ønske, hvorfor han efter sigende skulle modarbejde en potentiel januar-transfer.

Senest blev der dog meldt modsat ud, at man stadig så Depay som en vigtig spiller i klubben og ønsker at beholde ham.

Medie: Han vil fra Barca til United

Men nu tyder alt altså på, at Depay selv har taget en beslutning. Tidligere har der været snak om en mulig retur til Manchester United, hvor han også spillede fra 2015 til 2017. De seneste meldinger går dog på, at der er forhandlinger i gang mellem Barça og Atlético Madrid om et potentielt skifte – og de forhandlinger skulle angiveligt stadig være i fuld gang ifølge Fabrizio Romano.

Memphis Depays nuværende kontrakt i FC Barcelona udløber allerede den 30. juni i år, og han kan derfor frit forhandle i forhold til et skifte denne sommer.

Depay har i skrivende stund spillet 42 kampe for den catalanske storklub med 14 mål og to assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer