1 min læsningRamsdale efter spark: Det efterlader en bitter smag

Efter kampen mellem Tottenham og Arsenal var færdigspillet, blev Aaron Ramsdale øjensynligt sparket i ryggen af en Tottenham-fan.

1 min læsning
Tumult efter slutfløjt i Premier League-kampen mellem Arsenal og Tottenham.
Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal slog Tottenham 2-0, men resultatet blev overskygget af en anden begivenhed efter kampen.

Her blev Arsenals målmand, Aaron Ramsdale, nemlig sparket i ryggen af en Tottenham-tilhænger, efter et skænderi med Tottenhams Richarlison.

Selvom det gode resultat mod ærkerivalerne varmer for den engelske landsholdsspiller, ærgrer bataljen efter kampen stadig Ramsdale, det forklarer han efter kampen ifølge The Independant:

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Spurs-fansene gav mig lidt igennem kampen, startede Ramsdale efter kampen til Sky Sports og uddybede om hændelserne efter opgøret. Jeg gav lidt tilbage (efter kampen, red.). Folkene, jeg gav lidt igen til, tog det sportsligt, men en enkelt fan prøvede at give mig et lille slag i ryggen. 

– Det er en skam, fordi det bare er en fodboldkamp i sidste ende. Begge holds spillere forsøgte at få mig væk, men heldigvis skete der ikke noget alt for drastisk. Det er en bitter smag, men jeg er sikker på, at vi kommer til at nyde det, når vi kommer retur til omklædningsrummet. 

Highlights: Kæmpedrop grundlagde derbysejr til Arsenal

Selvom episoden efterlader ærgrelse hos Ramsdale, kan han til gengæld glæde sig over, at Arsenal i øjeblikket har otte point ned til nummer to i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer