1 min læsningJoachim Andersen har ni personer på lønningslisten: Se hans vilde setup

Danske Joachim Andersen løfter sløret for, hvor mange ansatte han har til at hjælpe sig med at få mest muligt ud af sin karriere.

1 min læsning
Joachim Andersen har ni personer på lønningslisten.

En kok, en agent, en taktisk træner, en mentaltræner, to fysioterapeuter, en advokat, en investeringsrådgiver og en kommunikationsrådgiver.

Tilføjer man “gik ind på en bar” til ovenstående, og så har du muligvis starten på verdens længste joke.

Det er dog alt andet end en joke, der er tale om her.

Det er derimod jobtitlerne på de i alt ni personer, som Crystal Palace-stopperen Joachim Andersen har på lønningslisten.

Det fortæller den danske landsholdsspiller i et indslag på Viaplay, hvor han blandt sætter ord på, hvorfor det som fodboldspiller kan give mening at få hjælp af så mange andre.

– Jeg får en del hjælp. Det, synes jeg, er super dejligt og giver mig lidt ro. Så kan jeg fokusere på det, jeg skal fokusere på.

– Min træner, som jeg ser nogle klip med en gang imellem, han har været med til at hjælpe mig virkelig meget i forhold til at være mere aggressiv – noget, jeg har arbejdet på. Det har fungeret rigtig godt.

– Det er jo klart, du skal ind og vise, at det er dit territorium, og det er dig, der skal bestemme hvor angriberen skal stå, siger Joachim Andersen.

Highlights: Joachim Andersen skadet i tiltrængt Chelsea-sejr

Du kan se hele indslaget med den danske Premier League-spiller i videoen øverst i artiklen.

Her kommer han også nærmere ind på noget af det, som de øvrige personer på lønningslisten hjælper ham med.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer