1 min læsningViborg forlænger med vigtig spiller

Viborg har forlænget kontrakten med målmanden Lucas Lund, der har gang i en fin sæson i den midtjyske klub.

1 min læsning
Lucas Lund og Viborg er blevet enige om at forlænge kontrakten.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Lucas Lund har forlænget kontrakten med Viborg.

Den 22-årige keeper havde oprindeligt udløb med Viborg i slutningen af 2023, men med forlængelsen har de to parter papir på hinanden i yderligere to år.

-Jeg har store ambitioner for min karriere, og jeg er sikker på, at det bedste for min udvikling er at fortsætte i VFF, så jeg ser frem til at spille videre her og glæder mig virkelig meget til et utroligt spændende forår, siger Lund til Viborgs egen hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Også fra klubbens side ser man også frem til at fortsætte samarbejdet med den talentfulde målmand:

– Vi er meget glade for Lucas, og dermed selvfølgelig også meget glade for forlængelsen af kontrakten. Han er en af vores egne drenge, der har taget turen fra eget talentmiljø og ind i 3F Superligaen, hvor han allerede har vist sig som en dygtig målmand med et stort potentiale, siger Morten Jensen, der er direktør i klubben.

Interview: Lars Kramer om skiftet fra Viborg til AaB og den resultatmæssige krise

Lund har spillet samtlige Superliga-minutter i Viborg-målet denne sæson, og han har derudover også været en del af det danske U21-landshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer