1 min læsningMedie: Anderlecht jagter FCM-stjerne

Jesper Fredberg og Anderlecht har ifølge bold.dk følerne ude, da de ønsker at tilknytte en af Superligaens største profiler.

1 min læsning
FCM's Gustav Isaksen har udlignet til 1-1 og jubler med Anders Dreyer under superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF på MCH Arena, Herning mandag den 4. april 2022. Superliga, playoff: FC Midtjylland - Silkeborg IF.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland solgte denne vinter Evander til Portland Timbers – nu kan en anden profil være på vej ud ad døren.

Ifølge bold.dk, står Anders Dreyer nemlig højt på ønskelisten over spillere, som Anderlecht mener kan forstærke offensiven i den belgiske storklub.

Jesper Fredberg, der for nylig overtog jobbet som sportsdirektør i Anderlecht, kender Anders Dreyer ganske godt, og er angiveligt stor fortaler for, at hente ham til klubben.

Dreyer har kontrakt med FCM frem til sommeren 2026, så mediet mener, at det bliver dyrt, såfremt Anderlecht gør alvor af sine tilnærmelser. Hvad prisen ligger på, melder de dog intet om.

Den offensive profil var i 2022 en af Ulvenes helt store stjerner, da han i 32 optrædener i Superligaen scorede 16 mål og lavede 10 assists.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Superligaen, hvor de har 12 point op til førerholdet FC Nordsjælland, mens der blot er et enkelt point op til Randers på sjettepladsen, som giver adgang til mesterskabsspillet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer