1 min læsningFransk fodboldboss undskylder for Zidane-kommentar

Fransk fodboldforbunds præsident Nöel Le Graët har været i vælten efter nogle skarpe udtalelser om Zinedine Zidane. Nu undskylder han.

1 min læsning
Nöel Le Graët undskylder for Zidane-udtalelser.
Foto: Charles Platiau/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været stor opmærksomhed på de udtalelser, som det franske fodboldforbunds præsident, Nöel Le Graët, kom med søndag om Zinedine Zidane.

Her gav præsidenten udtryk for, at han egentlig var ligeglad med Zidanes gøren og laden, og at han ingen interesse havde for Zidane i forbindelse med et potentielt landstræner-job. Det kan du læse mere om her.

Udtalelser som vakt stor kritik fra både spillere og klubber rundt om i Europa. Blandt andre fra Kylian Mbappé og Real Madrid. Men har præsidenten så igen taget bladet fra munden og undskylder for sine udtalelser.

I den franske avis, L’Equipe, forklarer Le Graët, at hele situationen skyldes en misforståelse. Og det vil han undskylde for.

– Mine akavede kommentarer har skabt en misforståelse. Jeg vil gerne give min personlige undskyldning for kommentarerne.

– De reflekterer slet ikke mine tanker eller min respekt for den spiller og træner han (Zinedine Zidane red.) er.

Den 81-årige Nöel Le Graët har været præsident i det franske fodboldforbund siden 2011.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer