2 min læsningFransk forbundspræsident: Zidane til Brasilien? Jeg er ligeglad – Jeg ville ikke engang tage telefonen!

Det franske fodboldforbunds præsident, Noël Le Graët, er fuldstændig ligeglad med, hvad Zinedine Zidane foretager sig.

2 min læsning
Real MAdrid kræver undskyldning fra det franske fodboldforbunds præsident Nöel de Graët
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bliver ikke Zinedine Zidane, der fører Frankrig til EM-triumf i 2024.

Det franske fodboldforbund, FFF, har allerede offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med landstræner Didier Deschamps, der nu har kontrakt til 2026.

Efter skuffelsen i VM-finalen lød det ellers fra flere kilder, at den tredobbelte Champions League-vinder, Zidane, skulle overtage roret for Les Bleus, men det franske fodboldforbunds præsident, Noël Le Graët, bekymrer sig ikke meget om ‘sin ‘Zizou’.

– Zidane til Brasilien? Jeg er ligeglad! Han kan gøre, som han vil, det rager ikke mig. Jeg har aldrig mødt ham. Vi har aldrig overvejet at skilles fra Didier [Deschamps], lyder det således fra Noël Le Graët ifølge RMC Sport.

Men FFF-præsidenten var langt fra færdig.

– Om han har forsøgt at ringe til mig? Bestemt ikke, jeg ville heller ikke engang have taget telefonen.

Zinedine Zidane og Didier Deschamps spillede begge på det franske landshold, der i 1998 vandt nationens første verdensmesterskab.

Ved den lejlighed var Deschamps anfører, mens Zidane ubetinget var holdets største stjerne, og med to mål i 3-0-sejren over Brasilien i finalen, stjal ‘Zizou’ da også rampelyset, mens Deschamps altså fik lov at hæve pokalen som anfører.

Foto: Francois Mori/AFP/Ritzau Scanpix

Zinedine Zidane har vundet Champions League tre gange i træk med Real Madrid, som reelt set er det eneste trænerjob, han har haft.

På rygteplan har det dog ikke skortet på tilbud til den franske fodboldlegende, der både er blevet sat i forbindelse med landstrænerjob i Portugal, USA og så altså Brasilien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer