2 min læsningReal Madrid revser fransk fodboldpræsident: Kræver undskyldning

Real Madrid er langt fra tilfreds med den udtalelse, som Frankrigs fodboldforbunds præsident søndag kom med om Zinedine Zidane.

2 min læsning
Real MAdrid kræver undskyldning fra det franske fodboldforbunds præsident Nöel de Graët
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været stor opmærksomhed rettet mod det franske fodboldforbund og Zinedine Zidane.

Det sker, efter det franske fodboldforbunds præsident, Nöel Le Graët, søndag kom med en skarpt udtalelse vedrørende Zidane og hans mulige tiltræden som ny landstræner for Frankrig.

Her gav præsidenten udtryk for, at han egentlig var ligeglad med Zidanes gøren og laden, og at han ingen interesse havde for Zidane i forbindelse med et potentielt landstræner-job. Det kan du læse mere om her.

Nu har Real Madrid så valgt at blande sig i debatten. Det gør klubben i en officiel meddelelse på sin hjemmeside, hvori man revser Nöel Le Graët for sin håndtering af sagen.

I den officielle meddelelse skriver Real Madrid:

“Real Madrid CF beklager de uheldige kommentarer fra præsidenten for det franske fodboldforbund, Nöel Le Graët, om Zinedine Zidane, en af ​​verdens største sportslegender.”

Udtalelserne fra den franske fodboldpræsident er upassende. Disse bemærkninger viser en mangel på respekt for en af ​​de mest beundrede skikkelser af fodboldfans rundt om i verden, og vores klub afventer en øjeblikkelig rettelse. Zinedine Zidane, som både er verdens- og europamester blandt mange andre æresbevisninger, legemliggør sportens værdier og har bevist dette gennem hele sin professionelle karriere som spiller og træner.”

Mbappé forsvarer Zidane: Man viser ikke legenden disrespekt på den måde!

Derudover rejser Real Madrid også kritik mod andre lignende hændelser, hvor forbundspræsidenten blandt andre har kommenteret på klubbens angrebsprofil, Karim Benzema.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer