2 min læsningCornelius om mulig Delaney-retur: Tror, han har styr på det

Thomas Delaney blev i efteråret rygtet på vej tilbage til F.C. København, og Andreas Cornelius forholder sig nu til rygterne.

2 min læsning
Cornelius mener, at Thomas Delaney har helt styr på sagerne.

Det er nu seks år siden, at Thomas Delaney forlod F.C. København og i stedet drog på eventyr i udlandet.

Her har tilværelsen budt på ophold i prominente klubber som Dortmund og Sevilla, men tiden kan nu være inde til at vende hjem til FCK for den hårdtarbejdende midtbanespiller.

Det skrev i hvert fald flere spanske medier pludseligt i efteråret, blandt andre Estadio Deportivo.

Fanmediet Copehagen Sundays har uploadet en video, hvori FCK-angriberen Andreas Cornelius bliver forholdt Thomas Delaneys mulige retur til F.C. København.

– Jeg prøver at holde mig lidt fra det der, for jeg tror, at han har styr på det selv.

– Vi behøver ikke at tale så meget om det – og det gør vi heller ikke. Jeg gider ikke at sætte ham i en situation, hvor jeg spørger ham om nogle ting, og så skal han lyve for mig, fordi han bliver nødt til at holde nogle ting hemmelige.

Selvom de to landsholdsspillere ikke rigtig bruger tid på at tale om et muligt skifte til FCK for Thomas Delaney, så erkender Andreas Cornelius, at det da kunne være hyggeligt.

– Det kunne da være rigtig hyggeligt, hvis han kom her. Og det ville også være godt holdet – det skal ikke bare være hygge.

– Det kunne også være godt for holdet, det er klart. Han er jo en rigtig god spiller, som kunne gå direkte ind. Han kender det hele og ved, hvad der skal til. Så han kunne helt sikkert hjælpe os.

– Hvis jeg slet ikke skal tænke på andet end at gøre holdet så stærkt som muligt, så ja. Han ville da gøre holdet stærkere, det er klart, siger Andreas Cornelius.

Sevilla opdaterer på Delaney-skade: Ude i flere uger

Thomas Delaney har selv tidligere udtalt, at han kommer til at vende retur til F.C. København en dag.

Den 31-årige landholdsspiller har dog kontrakt med Sevilla frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer