LaLiga

Sevilla opdaterer på Delaney-skade: Ude i flere uger

Thomas Delaney kommer angiveligt til at se med fra tribunen de næste mange uger. Det fortæller Sevilla i en skadesopdatering på sin hjemmeside.

Thomas Delaney ude med skade i 8 uger.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Delaney var med, da Danmark mødte Tunesien i VM-åbneren den 22. november.

Der gik dog ikke mere end en halvleg før, at Thomas Delaney måtte lade sig erstatte af Mikkel Damsgaard og forlade banen med en skade. En skade der var så slem, at han samtidig måtte forlade VM-slutrunden, før den reelt blev sat ordentligt i gang.

Delaney er nu vendt tilbage til sin spanske klub Sevilla, hvor han så småt er begyndt genoptræningen efter skaden i sit højre knæ. Nu giver klubben en opdatering på skadessituationen.

Og noget kunne altså tyde på, at han kommer til at se til fra tribunen i de næste mange uger. Sevilla skriver på sin hjemmeside, at Thomas Delaney har forstuvet sit højre knæ og kommer til at være ude de næste mange uger.

– Hvad angår Thomas Delaney, fik han en forstuvning i højre knæ i Danmarks kamp mod Tunesien. Han er begyndt sin genoptræning i Sevilla for ti dage siden og forventes at være ude i otte uger.

Peter Christiansen om Delaney-rygte: Vi forhandler ikke

Der har senest været rygter om, at Thomas Delaney kunne forlade Sevilla i det kommende transfervindue i januar. Her er F.C. København angiveligt blandt de interesserede.

Delaney skiftede til Sevilla fra Borussia Dortmund i sommeren 2021. Her er det blevet til 47 kampe med to mål og en enkelt assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P