2 min læsningMedie: FCM jagter Celtic-angriber – må grave dybt i lommen

FC Midtjylland må efter alt at dømme punge ud, hvis de vil have fingre i den græske Celtic-angriber, Georgios Giakoumakis.

2 min læsning
Georgios Giakoumakis FC Midtjylland, FCM, Celtic.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland ser angiveligt ud til at blive aktive på transfermarkedet denne januar.

Senest måtte man sige farvel til stjernen, Evander, som fortsætter karrieren i Portland Timbers, hvorefter cheftræner Albert Capellas angiveligt krævede tre nye spillere.

Og en af de spillere ser FC Midtjylland ud til at have fundet i den skotske liga og Celtic. Her spiller den græske angriber, Georgias Giakoumakis. Og ham skulle FCM angiveligt være lune på.

Der er nu gået nogle dage siden, at der begyndte at gå rygter om en potentiel handel mellem Celtic og FC Midtjylland. Den tid har de skotske medier brugt på at grave ny viden frem om den potentielle transfer.

I den forbindelse har nogle kilder fortalt det skotske medie, Daily Record, at der, i forbindelse med en potentiel handel, vil være tale om en betydelig mængde penge, som skal sendes fra FCM til Celtic. Faktisk skal FC Midtjylland angiveligt op i Marrony-størrelsesordenen, hvis de vil have fingre i Giakoumakis.

Flere skotske medier melder nemlig om en pris på omkring 42 millioner kroner, mens andre skyder prisen endnu højere i vejret.

– Vi har berørt, hvad træneren (Ange Postecoglou red.) har sagt om at være aggressiv på transfermarkedet og komme videre med forskellige ting. Jeg tror, at Giakoumakis vil blive det første eksempel på det. Når du begynder at høre om FC Midtjylland og 50 millioner kroner, så slår det rødder. Jeg tror, at han kan ryge afsted, siger den tidligere Celtic-stjerne Mark Wilson til Daily Record.

FCM henter yderligere tre spillere hjem

Georgios Giakoumakis skiftede til Celtic i sommeren 2021 efter en fortrinlig sæson i den hollandske Æresdivision. Her bankede han mål ind på stribe for VVV-Venlo og blev tilmed topscorer med 26 kasser i 30 kampe.

Siden sit skifte har Giakoumakis haft skiftende succes for Celtic, hvor han flere gange er startet på bænken. Alligevel er det dog blevet til i alt 25 mål i 55 kampe for den skotske storklub.

Se Giakoumakis score et flot sakseparksmål for Celtic øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer