2 min læsningMedie: Dortmund indkalder Bellingham til møde – skal diskutere fremtiden

Jude Bellingham og Dortmund er angiveligt klar til at sætte sig ned og tage snakken om, hvordan fremtiden ser ud for den talentfulde englænder.

2 min læsning
Jude Bellingham og Dortmund holder møde om spillerens fremtid.
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Andrew Boyers

Der har på det seneste været spekulationer om, hvorvidt den unge engelske stjerne, Jude Bellingham, snart kan se frem til et skifte fra Borussia Dortmund og til en af Europas største fodboldadresser.

Således meldes den blot 19-årige stjerne på blokken i storklubber som Real Madrid, Liverpool og Manchester City – ligesom stort set alle andre topklubber i Europa meldes interesseret.

Nu tyder alt på, at der snart skal falde en afgørelse vedrørende Bellinghams fremtid. Bellingham er nemlig angiveligt blevet indkaldt til et møde i sin nuværende klub, Dortmund, hvor de nærmere omstændigheder skal diskuteres. Det skriver det spanske medie, AS.

Mediet skriver, at Dortmund ønsker klarhed over Bellinghams fremtid. De ønsker svar på, om han har tænkt sig at fortsætte i klubben længere ud i fremtiden, eller om han foretrækker at blive solgt til sommer.

Ifølge mediets kilder ønsker klubben, at mødet skal finde sted allerede den 6. januar. Her vil Bellingham selv, hans far – som også er hans agent – faderens rådgiver, Mark Bennett, CEO i Dortmund, Hans Joaquim Watzke og klubbens sportsdirektør, Sebastian Kehl være til stede.

I den forbindelse skulle CEO i Dortmund, Hans Joaquim Watzke, have udtalt:

– Vi har et meget tæt forhold til spillerens far. Vi vil diskutere det pænt og fornuftigt. Men vi behøver ikke at lade som om, at problemet ikke er på bordet.

– Hvis de helt store klubber er der, så har vi heller ikke råd til en økonomisk kamp. Jude er en vidunderlig dreng, som også har sine udsving, det har vi set. Men han er uden tvivl et af de største talenter i europæisk fodbold.

Spansk avis: Real Madrid har planlagt Bellinghams skifte

Mediet skriver desuden, at man fra klubbens side har en forventning om, at Bellingham med stor sandsynlighed vil give udtryk for, at han gerne vil afsted til en af Europas giganter.

Ifølge mediet vil Dortmund kræve 100 millioner euro for Bellingham. Oveni dette vil der være en række bonusser, der kan sende prisen op på svimlende 140 millioner euro – svarende til lidt over 1 milliard danske kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer