2 min læsningHighlights: Eriksen og United videre i FA Cup’en efter hård strid med Everton

Fredag spillede Manchester United sig videre til fjerde runde af FA Cup'en efter en tæt affære med Everton.

2 min læsning
Manchester United- Everton Highlights Fa Cup runde tre

Premier League-klubberne er stødt til i FA Cuppens tredje runde, og fredag krydsede Manchester United og Everton klinger på Old Trafford.

Christian Eriksen var med fra start, og danskerne kunne til sidst juble over, at han og holdkammeraterne spillede sig videre med 3-1 trods en fin Everton-præstation.

Medie: Chelsea udfordrer Manchester United i jagten på fransk landsholdsspiller

Hjemmeholdet kom flyvende fra start, hvor Marcus Rashford udfordrede på venstrefløjen efterfulgt af et fladt indlæg, som Anthony måtte strække sig efter for at bringe United i front.

Den føring varede ikke længe, og synderen var ene og alene David de Gea. Fra baglinjen nåede Neal Maupay akkurat at prikke bolden ind mod den spanske United-keeper, der havde slukket for al aktivitet på øverste etage. Efter at have fumlet rundt med bolden mellem benene kunne Conor Coady samle op og udligne bag en forvirret De Gea til 1-1.

Efter pausen har Conor Coady overtaget kampens skurkerolle, da midtstopperen noget uheldigt sendte bolden i eget net efter endnu en tur af Rashford på venstrekanten.

Dominic Calvert-Lewin pådrog sig en mindre skade senest mod Brighton, hvorfor han ikke startede inde. Men ind fra bænken kom angriberen, og han bragte kort efter balance i regnskabet, indtil VAR få minutter senere kaldte Calvert-Lewins scoring tilbage for en spinkel offside.

Seks minutter ude i overtiden satte Marcus Rashford kronen på værket fra ellevemeterpletten til 3-1.

Manchester United 1-0 Everton (Anthony, 4′)

Manchester United 1-1 Everton (Conor Coady, 14′)

Manchester United 2-1 Everton (Conor Coady, 52′ SM)

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P