2 min læsningFCK-nyindkøb efter skifte: Har fået et virkelig godt indtryk

Diogo Goncalves blev officielt FCK-spiller torsdag. Nu fortæller han om bevæggrunden for skiftet til de forsvarende danske mestre.

2 min læsning
Diogo Goncalves F.C. København. FCK
Foto: FCK.dk

Sent torsdag aften kom det frem, at F.C. København har hentet Diogo Goncalves til klubben på en kontrakt der løber over de næste fire år.

Og det glæder den 25-årige portugiser, der senest har optrådt for den portugisiske storklub Benfica. Han ser frem til at komme i gang i FCK så hurtigt som muligt.

Det fortæller han i et interview på FCKs hjemmeside.

– Jeg er virkelig glad for at være blevet en del af storklubben F.C. København. Det, der tiltaler mig ved FCK, er selve projektet, træneren, klubben og fansene.

– Jeg er virkelig virkelig glad for at være blevet en del af F.C. København. ‘PC’ og Neestrup gav mig en virkelig godt indtryk af klubben og fansene. Jeg håber på, at jeg kan score en masse mål og lave en masse assists i samspil med min holdkammerater.

Diogo Goncalves glæder sig til den kommende tid, hvor han sammen med FCK-truppen skal gøre sig klar til forårssæsonen i Superligaen.

– Jeg har det godt. Jeg er i god form. Min sæson har ikke været lagt ned, så jeg er klar.

– Nu skal jeg træne hårdt og lære mine holdkammerater, trænerne og spillestilen at kende. Det bliver fantastisk (at spille min første kamp i Parken red.). Jeg håber at score et mål i min første kamp her, afslutter portugiseren.

‘PC’ og Neestrup om ny FCK’er: Har alle forudsætninger for at blive en profil

Superligaen starter op igen for FCK, når klubben den 19. februar møder Silkeborg på udebane. Inden da venter en række træningskampe, hvor formen kan pudses af inden Superligaen for alvor går i gang.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer